Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 30. mars 1999 kl 20.00 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 tirsdag 30. mars kl 20.00
Advokatene (29)

Joey Heric tar saken i egne hender

Saken mot den drapstiltalte Joey Heric har tatt den overraskende vending at han vil forsvare seg selv. Han har innrømmet at hans homofile elsker, Marty, ble drept under en heftig krangel.
Men spørsmålet er naturligvis, under hvilke omstendigheter skjedde drapet?
Den vitale Heric har fått den rabiate idé at han best kan forsvare seg med sang og spill i rettssalen. Under en prøvespilling i fengselet for dommer Walsh, blir det raskt satt en stopper for det ukonvensjonelle juridiske fremstøtet.
Ikke desto mindre fører den samme Heric et glitrende forsvar for seg selv overfor juryen. Men det skal mye dyktig jus til for å demme opp for statsadvokat Gambles skarpsindighet. Hun og Bobby har for øvrig sluttet å hygge seg sammen på fritiden.

Om serien
\"Advokatene\" (The Practice) er blant de mest sette dramaseriene i USA. I fjor ble serien tildelt hele tre Emmy-priser.
\"Advokatene\" er skrevet og produsert av David E. Kelley, mannen bak suksesser som \"Chicago Hope\" og \"L.A. Law\". Denne gang gir han et mer realistisk og uglamorøst bilde av hverdagen ved et lite advokatkontor i Boston. Her har juristene løs snipp og bukser uten press. Men smarte er de, og de lar seg ikke pille på nesen når sakene til slutt havner i retten.
Bobby Donnell (Dylan McDermott) er sjefen, en ung idealistisk jurist med ubøyelig rettferdighetsssans. Hans høyre hånd er Ellenor Fruett (Camryn Manheim), en fornuftig og frittalende dame. Eugene Young (Steve Harris) er en kjapp og energisk kar, mens Lindsay Dole (Kelli Williams) er nyutdannet og noe usikker. Rebecca Washington (Lisa Gay Hamilton) er kontorets trygge og rolige sekretær som holder orden på saker og ting. Endelig har vi Jimmy Berluti (Michael Badalucco), en entusiastisk advokat og god venn av Bobby.
NRK2 tirsdag kl 20.00

Amerikansk dramaserie
Produksjon: 20th Century Fox (sendt på ABC 1987)
Originaltittel: The Practice
Med Dylan McDermott, Camryn Manheim, Kelli Williams, Steve Harris, Michael Badalucco
Produsent og manusforfatter: David E. Kelley
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51