Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 5. april 2006 kl 21.00 Larry Sanders-show

Ferievikar eller konkurrent?

Larry (Garry Shandling til h.) ber sin venn og kollega, komikeren Dana Carvey, om å være gjestevert under hans ferie (Foto: HBO)
Larry (Garry Shandling til h.) ber sin venn og kollega, komikeren Dana Carvey, om å være gjestevert under hans ferie (Foto: HBO)
Larry spør komikeren og sin gode venn Dana Carvey om han vil være gjestevert i showet mens han selv er på ferie. Hank er opprørt over å bli forbigått nok en gang og klager sin nød til Arthur.

Men det nytter ikke, Larry har bestemt seg for at Dana skal gjøre jobben, og gir også vikaren nøkkel til kontoret mens han er borte.

Danas første show går helt utmerket, noe Larry ikke er helt glad for. Særlig ikke siden Carvey også skal være vert på et konkurrerende talkshow og får gratis reklame.

Larry vurderer sterkt å avbryte ferien og komme tilbake på jobben, men et sånt trekk vil være det samme som å innrømme at Dana er en reell trussel.

Om serien
Hver onsdag utover våren skal vi følge den amerikanske talkshow-verten Larry Sanders både foran og bak kamera. Han er skapt av komikeren, tekstforfatteren og skuespilleren Garry Shandling, som her har blandet fakta og fiksjon på en helt spesiell måte. Shandling spiller selv rollen som Larry Sanders.

Sanders fremstår som en vellykket talkshow-vert, men i virkeligheten er han en svært sammensatt karakter. Han er egosentrisk, men har likevel dårlig selvtillit. Han er sta, men blir ofte vinglete når han får råd fra de underligste kanter. Han er redd for å få sparken av tv-selskapet, men klager stadig over dårlig behandling. Likevel er Larry eneste kaptein på skuta. Med seg har han produsenten Artie, en tøff tv-proff som er både mor, far, venn og manager for Larry, og assistenten Hank, en forfengelig og ikke altfor intelligent person hvis oppførsel medfører mange pinlige situasjoner.

Amerikansk komiserie (1992)
Produsert av HBO
Originaltittel: "The Larry Sanders Show"
Episodetittel: "Guest Host"
Med Garry Shandling (Larry Sanders), Rip Torn (Arthur), Jeffrey Tambor (Hank) og Dana Carvey som seg selv.
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78