Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 12. november 2004 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Nye fjes

Steffen Nicolaisen og Berte Rommetveit. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Steffen Nicolaisen og Berte Rommetveit. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Artistlagene i program 10 i høstens Beat for beat består av Maria Haukaas Storeng og Lenny, Berte Rommetveit og Steffen Nicolaisen.

Kveldens deltakere er fire nye fjes, men de har allerede rukket å bli godt kjent for mange.

- som Maria Haukaas Storeng for eksempel. Maria ble slått ut tidlig fra årets "Idol", men har fått platekontrakt, og allerede i slutten av september ble førstesingelen "Breathing" sendt til radiostasjonene. 1. november slapp hun debutalbumet sitt.

Hennes makker i kveld er Lenny, vokalist i bandet Supermanics som har hatt base i Los Angeles i over tre år. Bandet er nå tilbake i Norge, og de jobber med sitt debutalbum. De lagde også musikken til den svenske filmen "Grabben i graven bredvid".

Berte Rommetveit ble kjent for mange da hun hadde den kvinnelige hovedrollen i den kritikerroste Magnus Martens-filmen "United". Berte er frilanser, og nå drømmer Stord-jenta om å spille på teater, selv om hun ikke har formell skuespillerutdanning.

Hennes lagkamerat er gitarist og vokalist i John Doe Index. Det betyr bluesrock med trøkk, og kanskje blir det akkurat det i kveldens program.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,

Vises også i Nett-TV.LENKER
  • Les mer