Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 6. juli 2004 kl 20.55 Kalde føtter

Tro- og utroskap

David (Robert Bathurst)  har et forhold til Jessica (Yasmin Bannerman), men har store samvittighetskvaler. (Foto: Granada)
David (Robert Bathurst) har et forhold til Jessica (Yasmin Bannerman), men har store samvittighetskvaler. (Foto: Granada)
Den store dagen nærmer seg, og Rachel kaster seg med liv og lyst over alle forberedelsene. Adam derimot er bekymret over all den tid og energi, for ikke å snakke om penger det skal til for å stelle i stand til bryllup. Særlig misliker han Rachels valg av sted til festen etterpå. Det koster penger.

Samtidig er forholdet mellom Jenny og Robert blitt slapt og kjedelig, mens Petes og Emmas bare blir bedre og bedre. Likevel stritter Pete imot. Etter å ha vært gift i 15 år med Jenny, har han vanskelig for å hengi seg helt til Emma før han er skilt.

David sliter i sitt forhold til Jessica. Nå vil han gjøre alvor av å bryte med elskerinnen og tar henne med på en diskret restaurant for å forklare. På bordet like overfor oppdager han Robert, som er ute med en helt annen dame enn Jenny.

Om serien
Seerne kan glede seg til en sommer med den populære gjengen i "Kalde føtter". Det blir nemlig gjensyn med sesong 3, 4 og 5 av den britiske serien som gir en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser.

I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Parene består av Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt), Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) og Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst).

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet 3
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen og David Nicholls
Regi, ep. 1-3: Simon Delaney, 4-6: Jon Jones og 7-8: Tim Whitby
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Hilde Ljøen(23 04 72 36)