Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 29. juli 2002 kl 20.30 På Jamies kjøkken

Luksusmiddag i London

Jamie Oliver er kokk i et luksusselskap i kveldens siste program for denne gang. (Foto: BBC)
Jamie Oliver er kokk i et luksusselskap i kveldens siste program for denne gang. (Foto: BBC)
Jamie er fortsatt på reisefot, og denne gangen er han i London der han skal stå for matlagingen når en velstående forretningsmann inviterer til middag.

For en gangs skyld i denne serien spiller ikke penger noen rolle! Jamie Oliver har fått et budsjett som rommer det meste, noe som betyr at han ikke trenger å vri på kronene for å finne på noe spennende å servere. I dag er penger rett og slett ikke samtaleemne.

Han suser av gårde til matmarkedene for å kjøpe inn det beste av det beste. Han skal forberede tre nye oppskrifter i luksusleiligheten der middagen skal serveres, og etter serveringen får han til og med være med på festen.

Det er en stor jobb å stelle i stand dette måltidet, og det er litt av en meny Jamie presenterer. Det er tydelig at rettene faller i smak hos Mark ”Wilko” Wilkinson, som er vert for selskapet, og hans venner.

Oppskriftene er som følger:
1. Risotto med prosciuttoskinke
2. Havabbor med fennikel og oliven
3. Aprikos og pistasje tarte tatin

Britisk matserie i fire deler fra BBC Worldwide
Originaltittel: The Naked Chef
Kokk og programleder Jamie Oliver
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilde
Jamie Oliver er kokk i et luksusselskap i kveldens siste program for denne gang. (Foto: BBC)



LENKER
  • Oppskrifter 
  • www.jamieoliver.com