Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 30. mars 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)


NRK2 torsdag 30. mars kl 21.00
På banen (13:13)

Avskjed med Castlefield-jentene

Ryan er i trøbbel etter at reparasjonene han har gjort for en billig penge, viser seg å være lureri. I tillegg er han mistenkt for biltyveri, og Jos bilde av kjæresten begynner å rakne. Det gjør ikke saken bedre at alle problemene faller samtidig med at Castlefield Blues skal spille sin viktigste seriekamp noensinne. Nå handler det om opprykk til 1. divisjon.

Det er trøbbel i gjære flere steder. Diane har gjennomskuet Rick og Geraldine, og har kastet ut Rick. Han har bare dårlige unnskyldninger å komme med, men Diane er urokkelig og hevder at hun aldri kan tenke seg å ta han tilbake.
Hos familien Mullen står ikke akkurat jubelen i taket etter at Shazza og Luke har forlovet seg. Mrs. Mullen tror ikke Shazza virkelig elsker Luke, mens Jo er overbevist om at moren er skeptisk fordi Shazza er svart.
Rita og Johns sønn Martin er forsvunnet. Han har skjønt at foreldrene ikke vil finne tilbake til hverandre, og tar det svært tungt. Dermed er det duket for en leteaksjon.
Problemene hoper seg opp for de fleste spillerne, og det midt oppe i en viktig kampoppkjøring. Nå må lagmoralen seire skal jentene klare opprykk.

NRK2 torsdag kl 21.00

I kveld møter vi jentelaget Castlefield Blues for siste gang. (Foto. BBC)

En britisk produksjon
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18