Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. desember 2008 kl 18.30 AF1

Alle for én!

AF1: I siste episode av AF1 gjør Nabil hva han kan for å få Lisa til å danse igjen. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
AF1: I siste episode av AF1 gjør Nabil hva han kan for å få Lisa til å danse igjen. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
I siste episode av AF1 får vi se at Nabil forsøker å få Lisa til å begynne å danse igjen, mens Stig er fortvila over at han har mistet begge de største talentene sine.

Samtidig er Lisa lei seg for at Faizas far ikke vil la datteren danse hovedrollen i ballettforestillingen på operaen. Lisa bestemmer seg for å ta affære, og oppsøker toget hvor Faizas far er sjåfør.

Får hjelp av Mira
Hos hiphop-gjengen er kvelden kommet for det store showet på ungdomsklubben. Nabil forsøker så godt han kan å få Lisa til å danse igjen, men Lisa vil ikke. I stedet går hun sin vei. Utenfor klubben møter hun Mira som får Lisa til å skjønne at det er hun selv – og ingen andre - som bestemmer om hun er en ekte hiphoper.

Om serien
AF1 er en historie full av musikk og dans, som viser hvordan miljøer som ikke tror de har noe til felles, møter hverandre. Vi følger ballettalentet Lisa, som begynner å bli rastløs. Det er så mange regler i ballett. En ny verden åpner seg når hun får sitt første møte med hiphop. Men det skal raskt vise seg at det finnes minst like mange regler i hiphop som i ballett…

Serien er produsert av NRK, med musikk laget av DJ Nasty Kutt & Ziggy. Tekstene er skrevet av El Axel fra Equicez, og Vibeke Sørlie er koreograf og konsulent.

Egenproduksjon, NRK Super (2008)
Regi: Gisle Halvorsen
Manus: Karianne Lunde
Med Cecilie Nilsson Laursen (Lisa), Kamilla Tell Aronsen (Faiza), Redwan Mohamed (Nabil), Yaseen Asher (Tariq), Noah Løchting Williams (Hac) og Julie Maria Dahl (Mira).
Prosjektleder NRK: Rita Sarnes
Musikk: DJ Nastycut & Ziggy
Raptekster: El Axel
Tekster, R&B: Lydia Johnsen
Konsulent: Vibeke Sørlie
Regiassistent og koreograf: Maria Karlsen
Koreografi og konsulent ballett: Den norske ballettskole
Pressekontakt: Mette K. Skjong, tlf 901 83 838
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 info@nrk.no