Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 20. juli 2009 kl 19.55 Borettslaget

Piirka gjør suksess

Robert Stoltenberg har 11 roller i dokumentarsåpen, og har også ideen og manus til Borettslaget. (NRK-foto: Ole Kaland)
Robert Stoltenberg har 11 roller i dokumentarsåpen, og har også ideen og manus til Borettslaget. (NRK-foto: Ole Kaland)
Finske Piirka er for alvor tatt inn i varmen i reklamebransjen. Han er det siste og "hotteste", og i kveld får vi se resultatet av bilkampanjen han lanserte sist. Vi blir også med ham på et nytt idémøte der han forfatter slagordet for en ny brødmiks. Dermed blir det ny reklamefilm.

Ali er godt i gang i blomsterbutikken. Omsetningen går over all forventning, og han tjener penger som aldri før. Det eneste skåret i gleden er at han ikke lenger har kjæresten Eva. Men kanskje har han fortsatt en sjanse?

Yngve overlater til Trude å selv ta ansvaret for sin egen karriere. Han er blitt et nytt menneske, men så blir han kontaktet av et headhunterbyrå som vil gi ham jobb som personal shopper. Det betyr at han får et eget gullkort til disposisjon!

Trude er klar for moteoppvisning for undertøy sammen med tre andre modeller. Visningen går strålende helt til moren Edith dukker opp. Hun har sett Trude på forsiden av Henne, og dette er stikk i strid med hennes bibelskoleplaner for datteren.

Linda er vel framme i København og treffer sønnen Kåre Petter. De har ikke hatt kontakt på 15 år, og Linda har aldri truffet hans kone og barn. Det blir et vanskelig møte ettersom kona er koreansk, men Linda tar seg sammen og det går etter hvert mye bedre. Men det er helt til hun får en forferdelig telefonbeskjed.

Narvestad blir i kveldens episode den store helten i Tertitten når det oppstår kjelebrann i en av leilighetene. Driftslederen kaster seg inn for å redde situasjonen, noe som nok en gang bringer ham i nærkontakt med pakistanske Fatima.

NRK Underholdning
Egenprodusert dokumentarsåpe
I rollene: Robert Stoltenberg, Jasmin Aasland
Regi: Vibeke Ringen, tlf 92 42 22 22
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900