Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 3. juni 2001 kl 22.45 Brobyggerne

Modell og barnevernsarbeider

Progamleder  Kjell Erik og Bjørn Kristiansen (Foto: Egil Heggen)
Progamleder Kjell Erik og Bjørn Kristiansen (Foto: Egil Heggen)
Pinsevennen Bjørn Kristiansen er representant for de kristne og hovedperson i dagens program. Han får bryne sin tro i dialog med de andre i programmet ”Brobyggerne”. Programleder er som vanlig Kjell Erik Moen.

Bjørn Kristiansen tror at Jesus er den eneste veien til Gud. Han er en av de mest kjente mannlige, internasjonale modeller Norge har hatt. Verden var hans lekegrind inntil livet hans tok en ny retning en dag i Tokyo for snart ti år siden. Det får du høre mer om i programmet.

Diskusjonens mester
Ingen kan provosere som Bjørn. Når han tar sats fra øverste hylle og stuper inn i diskusjonen med selveste Jesus på sin side, da kjemper han tilsynelatende uforsonlig. Men den som slåss vil få se tenksomheten dukke opp i blikket på gutten, smilet som sier at han har hørt hva du har sagt og faktisk har tatt det til seg. Bjørn har bygd huset sitt på Klippen, men han er ikke redd for å bygge om…

Hva er det å bli frelst og hvordan blir man det? Det er temaet for samtalen i Bjørns program. De andre i samtalen er Kadafi (muslim), Eirik (sjaman) og Kristine (katolikk)

Egenproduksjon fra Faktaavdelingen
Programleder: Kjell Erik Moen
Pressekontakt:Anna-Marie Normann, tlf. 22 03 78 53

Bilder
1. Progamleder Kjell Erik og Bjørn Kristiansen (Foto: Egil Heggen)

2. Bjørn Kristiansen var tidligere modell og hadde hele verden som lekegrind. (Foto: Egil Heggen)