Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 25. mars 2013 kl 21.30 Påskekrim: På innsida

Millioner på spill


John er leder for en tellesentral. Sammen med kollegaene Chris og Markus ser han hver eneste dag at millioner av pund blir talt opp, bundet og oppbevart i et hvelv. Mer penger enn de noen gang har drømt om passerer rett foran dem.

Når det så skjer et væpnet ran står John overfor sitt livs mareritt. Han blir tvunget til å åpne safen og må ta et vanskelig valg.

Hvor langt er de villige til å gå?
Samtidig som ranet er et faktum blir vi kjent med John Coniston (Steven Mackintosh), som prøver å gjenopprette det skrantende ekteskapet sitt. For Marcus (Warren Brown) handler livet om å oppfylle sin kjærestes drøm om en glamorøs livsstil. Sikkerhetsvakten Chris (Ashley Walters) ser situasjonen som en sjanse til å flykte fra en alkoholisert mor og en far som er rømling. Han vil heller satse på et liv med kjæresten og deres kommende barn.

Denne krimserien handler om hva som skjer når man kommer utenfor komfortsonen. Hva skal til for å krysse den moralske grensa? Hva vil det si å risikere friheten? Og er John, Chris og Markus villige til å akseptere konsekvensene av sine handlinger?

Andre og avsluttende del sendes på NRK tirsdag 26.mars kl.21:30.

Britisk krimserie fra 2012.
Produsert av BBC.
Med: Steven Mackintosh, Warren Brown, Ashley Walters, Nocila Walker og Kierston Wareing.
Presseansvarlig: Aesha Ullah,tlf 23 04 93 75/414 14 653
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice,tlf: 815 65 900.