Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 5. mars 2001 kl 22.45 Eg er Alan Partridge

Eg er Alan Partridge (t)


NRK2 mandag 5. mars kl 22.45
Eg er Alan Partridge

Tv-stjerne på felgen

Komikeren Steve Coogan er tilbake som sitt alter ego Alan Partridge, som siden sist er blitt sparket fra jobben som talkshowvert. Nå er er han degradert til en simpel radiojobb, og han lever på et deprimerende motellrom etter at kona har forlatt ham. Desperat forsøker han å jobbe seg inn i bransjen igjen og gjenreise sin stjernestatus. Denne BBC- serien vant BAFTA-prisen for beste britiske komedie i 1999.

Hver mandag fremover på NRK2 skal vi følge Alan Partridge, den britiske programlederen med et noe urealistisk selvbilde. Han lever på sine tvilsomme suksesser fra fordums talkshow-serier, som \"Kjære publikum: Ta godt imot....\" (Knowing me, knowing you).

Nå arbeider Alan Partridge for Radio Norwich, men har ikke gitt opp håpet om å få godtatt en ny tv-serie hos BBC. I den første episoden skal han ha et siste møte med den presisjetunge tv-kanalen, og det er et møte han ser frem til.

Figuren Alan Partridge er et stilistisk ikon. Klesstilen kan lettest karakteriseres som \"tilfeldig sporty\", med grå bukser, høyhalset genser og blazer. Håret er fønet med sideskill, og prikken over i-en er noen dråper Old Spice. Hans varemerke som programleder er at han fornærmer sine gjester etter tur og er mest opptatt av å være i rampelyset selv.

NRK2 mandag kl 22.45

Britisk produksjon, BBC2
Originaltittel: \"I\'m Alan Partridge\"
Med Steve Coogan
Pressekontakt : Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)
http://www.geocities.com/TelevisionCity/Station/3331/http://www.bbcamerica.com/programs/im_alan_partridge.html
http://britishtv. about.com/tvradio/britishtv/library/reviews/blknowing.htm

Bilder
1. Alan Partridge tjener til livets opphold i Radio Norwich, mens han drømmer om comeback på tv.
2. Alan Partridge er kjent for sin sporty klesstil.