Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 10. november 2002 kl 23.05 Våre små hemmeligheter

Kjærlighetens krumspring

Gabrielles forhold til Mac blir mer intenst etter hvert som kranglingen mellom henne og Jason blir verre. Evan har sjelekvaler over at han sa han elsket Carmen, og det har han kanskje grunn til også.

Gabrielle og Jason holder på å dele eiendelene etter ekteskapet sitt. De krangler heftig over hver eneste lille detalj, og det går hardt for seg.

Alex har bestemt seg for å gi opp kjærligheten fullstendig – noe Evan sikkert er enig i når Carmen slår opp med ham. Carmen hevder hun ikke elsker ham på samme måte som han elsker henne, så det er best at de går hver til sitt.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Sidsel Linden(tlf. 23 04 98 41)