Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 17. september 2002 kl 20.05 Stereo

Musikk og scenekunst

Nina S. Martin setter farge på høsten med
Nina S. Martin setter farge på høsten med "Stereo" (NRK-Foto: Ole Kaland)
Nina S. Martin får besøk av populære artister denne uken. Blant andre står bandet ”Ugress” og Kåre Conradi på gjestelisten.

I tillegg til gjestene kommer selvfølgelig ”Stereo”s faste husvenner innom studio, enten det er for å mikse drinker eller fortelle deg hva du bør se på kino. Og hva bedriver forresten Christine Koht for tiden?

”Ugress” live på tirsdag
Tirsdag spiller ”Ugress” live i ”Stereo”, og det vil bli debatt om tagging. I følge Oslo kommune er tagging første skritt mot en kriminell karriere, noe kriminolog Liv Finstad er helt uenig i. Nina S. Martin tar oss også med på asiatisk karavane – en reise gjennom kinesisk og iransk dans og musikk.

Scenekunst på onsdag
Det skal handle om scenen på onsdag. Da får vi møte både scenograftalentet Stefan Østenstad og skuespiller Kåre Conradi. Østenstad er aktuell med ”Når vi døde våkner” på Torshovteateret.

Vi skal også kikke nærmere på interiørdronningen Tricia Guilds nye bok som er en fargesterk opplevelse.

Svensk suksessregissør på torsdag
Torsdag presenterer Anne Hoff de kommende filmpremierene, og i en reportasje møter vi blant andre den svenske regissøren Lukas Moodyson, som har stått bak suksesser som ”Fucking Åmål” og ”Tilsammans”.

Her i Norge elsker vi britisk musikk, men sjangeren ”garage”, som også er britisk, slår ikke an i Norge. Hvorfor, spør Nina S. Martin.

Stereo sender på NRK2 kl. 20.05 mandag til torsdag.

Egenprodusert kulturmagasin
Programleder: Nina S. Martin
Prosjektleder: Line Hødnebø
Pressekontakt:Eirin Grytbakk , tlf 23 04 86 96