Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 30. august 1999 kl 19.45 Mellom bakkar og berg med Skoglund

Mellom bakkar og berg med Skoglund (ttv)

NRK1 mandag 30. august kl 19.45
Mellom bakkar og berg med Skoglund (4:6)

Lyriker, forfatter og humorist

- Hun skriver så nært og tett på at man får frysninger på ryggen, er det sagt om lyrikeren og forfatteren Sølvi Ytterstad fra Harstad. I kveld tar Tore Skoglund oss med til et møte med henne både i Harstad og i Vestbygda i Lødingen der hun opprinnelig kommer fra.
Vi møter også den humoristiske siden av Sølvi, og hun fornekter på ingen måte en oppvekst i et frodig humoristisk miljø ytterst i Lødingen.
Vi slår følge med henne på gjengrodde stier i hjembygda, og vi får også høre henne lese flere av diktene sine. Vi besøker også Trondenes kirke i Harstad der er det en helt spesiell skriverstue.

Om serien
I sommer sender NRK1 en ny serie sommerportretter med Tore Skoglund som guide og programleder. I fjor tok Skoglund seerne med til Lofoten. Med årets serie har Skoglund utvidet det geografiske området litt, og tar seerne med fra Kautokeino i nord til Tenerife, London og Røros i sør.

Totalt blir det seks programmer der Tore Skoglund møter interessante personer som har levd et liv og har en historie å fortelle.

NRK1 mandag kl 19.45

Programleder: Tore Skoglund
Produsent: Stein Åge Isaksen

Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53

\0\0\0