Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. mai 2010 kl 20.55 ESC 2010: Destinasjon Fornebu

Nordisk fest


Per Sundnes får nye gjester på besøk i kveldens Destinasjon Fornebu, og presenterer de siste bidragene som konkurrerer i årets ESC-finale. Endelig skal vi få se de nordiske representantene.

I kveldens program får Per Sundnes besøk av gjester fra Norden med ulik inngang til konkurransen. Den svenske "schlagereksperten" Christer Björkman har deltatt flere ganger selv og er sentralt medlem i den svenske delegasjonen. Eirikur Hauksson fra Island har deltatt i MGP fire ganger for hjemlandet Island, men også for Norge med gruppen Just4Fun. I tillegg kommer vår egen Didrik Solli-Tangen, som synger Norges bidrag i den internasjonale finalen, "My Heart Is Yours".

Finalebidragene til Norge, Sverige, Danmark, Island og Finland presenteres i det siste programmet i denne serien.

Om serien
Utvalgte gjester, et begeistret publikum og programleder Per Sundnes har tatt på finstasen, og teller ned mot finalen i Eurovision Song Contest i mai som har destinasjon Fornebu.

Fire lørdagskvelder på rad er vi invitert med på fest fra toppetasjen i folketeaterbygningen i Oslo. Hvert program er viet et eget tema der årets bidrag til den internasjonale eurovisjonsfinalen blir presentert i utdrag eller sin fulle versjon.

Alle bidragene vil presenteres i sin helhet i programmene "Adresse Oslo" som sendes nærmere finalen.

Lett underholdningsprogram
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Per Sundnes
Prosjektleder: Skjalg Solstad
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 91164716
TV-seere bes kontakte Publikumssevice, tlf 815 65 900