Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 21. september 2007 kl 19.30 Store studio

Store studio er tilbake

Store studio: Anne Lindmo er tilbake med sitt nye talkshow mandager. (Foto Jan Alsaker)
Store studio: Anne Lindmo er tilbake med sitt nye talkshow mandager. (Foto Jan Alsaker)
Anne Lindmo har hvilt ut etter noen intense uker i Sommeråpent og er klar for en ny sesong med sitt mandagstalkshow.

- Vi har ny sendetid, før Kveldsnytt, og vi gleder oss til å møte mange nye seere! Forflytningen feires med en kraftig oppussing av både studio og vignett, sier programlederen, som ser frem til premieren i kveld. - Det er en spennende høst, vi har massevis av ideer og mer enn nok av strålende folk og interessante temaer som vi skal presentere for folket.

Per Sundnes har permisjon denne sesongen, han erstattes av en ny reporter som ikke skal være med i studio, men blir godt synlig i programmet med solide reportasjer fra innland og utland. Det nye redaksjonsmedlemmet heter Håvard Braathen og har til nå jobbet i Lydverket og P3.

Til første sending har Store studio invitert Anne Marie Alvedal, som fra før er kjent som den undervakre stemmen i Velvet Belly. Nå har hun laget sitt første soloprosjekt.

Det blir også et åpenhjertig møte med Marianne Faithful som har stor suksess med sin rolle som bordellvertinne i filmen "Irina Palm".

Egenproduksjon fra NRK Kultur
Programleder: Anne Lindmo
Prosjektleder: Haagen Guttu
Pressekontakt: Gry Elise Jacobsen, tlf 23 04 72 86/93029120 Kontaktperson, Marked og kommunikasjon: Hilde Ljøen, tlf 23 04 72 36/95 70 11 47
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no