Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 27. oktober 2010 kl 21.30 Sigrid søker kjæreste

Valgets kval


I den siste episoden av serien er Sigrid snart ferdig med prosjektet og har behov for å nøste opp alle løse tråder.

Etter forrige ukes romantikk på fotballtribunen handler det meste om Martin, men Sigrid koster på seg en ny date med juristen Christian fordi hun merker at hun fortsatt tenker på ham innimellom.

For det er ikke bare enkelt å bestemme seg. Sigrid må evaluere prosjektet grundig både med Dora, venninner og mor og far. Mest for sin egen del.

Er hun forelsket nå? Har hun virkelig fått seg kjæreste? Det burde Sigrid kunne svare på nå. Men først må hun snakke med både Christian og Martin en gang til...


Om serien
Sigrid er 30 år og singel og ønsker seg mest av alt en kjæreste. Kan hun finne ekte kjærlighet på seks uker, hvis hun bare prøver hardt nok?

Ingen menn skal føle seg trygge når Sigrid Bonde Tusvik tar på seg å teste alle datingformer som finnes i jakten på drømmemannen. Resultatet er en helt unik reise i kjærlighet, som både er romantisk og desperat, ærlig og pinlig, morsom og slitsom.

Sigrid går i krigen for kjærligheten - og for at du der hjemme skal få svar på hvilket datingkonsept som passer best for deg.


Underholdningsserie i 6 episoder (2010)
Produsert av: Nordisk Film
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
Publikumssevice