Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 10. mai 2006 kl 20.55 Larry Sanders-show

Larrys ekteskap er i fare

Larrys kone, Jeannie, påstår at den eneste muligheten til å få snakke med Larry er å være gjest i showet hans. Denne beskjeden får han rett før han skal på opptak, og han blir så satt ut at han bare kommer med én vits.

I redaksjonen er meningene delte. Darlene og Beverly ser klart fordelene med å være gift med en kjendis, mens Paula sympatiserer med Jeannie. Det viser seg også at Jeannie har vært deprimert en tid – det skjønner Larry da Jeannie gråtende gir redaksjonen skylden for krisen i forholdet deres.

Larrys privatliv går ut over arbeidet, og i et show hvor Billy Cystal er gjest, glemmer han de viktigste spørsmålene. Crystal kritiserer Larry for at han lar privatlivet innvirke på jobben. Larry er frustrert etter opptaket, men Arthur synes det gikk strålende på grunn av spenningen. Men hva skjer med Larry og Jeannie? Vil en tur til Hawaii hjelpe?

Om serien
Hver onsdag utover våren skal vi følge den amerikanske talkshow-verten Larry Sanders både foran og bak kamera. Han er skapt av komikeren, tekstforfatteren og skuespilleren Garry Shandling, som har blandet fakta og fiksjon på en helt spesiell måte. Shandling spiller selv rollen som Larry Sanders.

Sanders fremstår som en vellykket talkshow-vert, men i virkeligheten er han en svært sammensatt karakter. Han er egosentrisk, men har likevel dårlig selvtillit. Han er sta, men blir ofte vinglete når han får råd fra de underligste kanter. Han er redd for å få sparken av tv-selskapet, men klager stadig over dårlig behandling. Likevel er Larry eneste kaptein på skuta. Med seg har han produsenten, Artie, en tøff tv-proff som er både mor, far, venn og manager for Larry, og assistenten Hank, en forfengelig og ikke altfor intelligent person hvis oppførsel medfører mange pinlige situasjoner.

Amerikansk komiserie (1992)
Produsert av HBO
Originaltittel: "The Larry Sanders Show"
Episodetittel: "The Talk Show Episode"
Med Garry Shandling (Larry Sanders), Rip Torn (Arthur), Jeffery Tambor (Hank), Meghan Gallagher (Jeannie), Linda Doucett (Darlene), Janeane Garofalo (Paula) og Penny Johnson (Beverly)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78