Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 11. mars 2003 kl 23.20 Tjuvar til teneste

Par i tyveri

Rita (Melissa George) og Johnny (John Stamos) er mestertyver som ender med å jobbe for politiet. (Foto: Warner Bros.)
Rita (Melissa George) og Johnny (John Stamos) er mestertyver som ender med å jobbe for politiet. (Foto: Warner Bros.)
Mestertyvene Johnny og Rita har begge sin helt spesielle måte å utføre jobben sin på, og under ulmer den seksuelle spenningen. Det er klart for et møte med vår tids Bonnie og Clyde!

I den nye dramaserien "Tjuvar til teneste" møter vi John Stamos, kjent fra "Full House", og Melissa George fra dramaserien "Home and Away", i rollene som Johnny og Rita. De to vakre og tilsynelatende vellykkede personene er mestertyver i ypperste klasse.

Raskere enn lynet
Johnny er full av gammeldags sjarm og klasse. En fyr som foretrekker intrikate og velutviklede planer, presisjon og en klar "tenk før du skyter"-holdning. Faktisk så liker han ikke våpen i det hele tatt.

Rita er Johnnys absolutte motpol. Hun lever for avanserte tekniske "leketøy", eksplosiver og har en holdning som sier "skyt fra hofta og spør etterpå". Denne dama er ikke skvetten!

Johnny og Rita er raskere enn lynet, glattere enn silke og i ferd med å hale i land tidenes største diamantkupp. Hvis de bare ikke hadde låst nøklene inn i fluktbilen.

Første episode
Diamantkuppet som bringer mestertyvene Rita og Johnny sammen, viser seg å være en felle satt opp av det føderale politiet. FBI ønsker å benytte seg av parets noe spesielle ekspertise, og tvinger Rita og Johnny til å jobbe for Byrået for Stjålet og Savnet Statlig Eiendom. Deres første oppgave? Å stjele, selvfølgelig!

En viktig videokassett er forsvunnet, og det småkranglende paret må finne en måte å samarbeide på for å spore opp kassetten.

Amerikansk dramaserie
"Thieves", 2001
Produksjon: Kopelson Telemedia i samarbeid med Warner Bros. Television
Idé og regi: Jim Leonard
I rollene: John Stamos, Melissa George, Robert Knepper
Pressekontakt: Sidsel Linden, 23 04 98 41