Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 2. juni 2003 kl 19.30 Puls

Sommerlig avslutning

Forrige mandag så 699 000 seere Puls og programleder Anbjørg Sætre Håtun. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Forrige mandag så 699 000 seere Puls og programleder Anbjørg Sætre Håtun. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Etter en knallsesong kan Puls-redaksjonen endelig ta en velfortjent ferie. Den forestående sommerferien har satt sitt preg på vårens siste sending: I kveld handler det om allergi, bading og plagsomme insekter.

Puls og programleder Anbjørg Sætre Håtun har hatt mange seere gjennom hele våren. Forrige mandag valgte 699 000 å følge programmet – det tilsvarer en markedsandel på hele 67,8 %.

Allergi og hagestell
Hvordan kan man få en flott balkong eller hage som samtidig er allergivennlig? I kveld får du vite hvordan du kan lage en allergikers drømmehage eller drømmebalkong, med planter som er snille mot deg som er allergisk.

Gode råd for sommerferien
I tillegg til tips om blomsterstell skal seerne få råd om hvordan man kan forebygge og behandle stikk og bitt fra insekter som mygg, knott, veps og flått. Vi skal også se på hva som kan gjøres dersom noen skulle brenne seg ved grillen. Og sist men ikke minst: Når kan man bade etter at man har spist? Mange har vokst opp med formaninger om at det skal gå én time før man kan kaste seg i vannet etter et måltid. Sstemmer det?

Egenprodusert helsemagasin
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Prosjektleder: Marie Sjo
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96