Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. august 2000 kl 21.20 Landsbylegane

Landsbylegane (t)

NRK1 lørdag 19. august kl 21.20
Landsbylegane (9:14)

Gammel kjærlighet ruster aldri

David blir hjemsøkt av gamle, kjærlige følelser når hans ekskjæreste Anna dukker opp. Hun oppsøker David for å få hjelp fordi hennes mann ikke klarer å kjempe mot sin egen alkoholisme.

Ved gjensynet med Anna får David problemer med å skille mellom profesjonell forpliktelse og personlig involvering. Til slutt blir grensen så utvasket at han risikerer å miste alt han har kjært. Samtidig er Clares forhold til sin egen graviditet stadig like konfliktfylt.

Om serien
14 nye episoder i den populære britiske dramaserien \"Landsbylegane\" sendes på lørdager i NRK1 i sommer. Vi skal tilbake til legepraksisen The Beeches i Cardale hvor de tre legene David Shearer (Adrian Lukis), Andrew Attwood (Gary Mavers) og Erica Matthews (Saskia Wickham) jobber tett sammen.

ndrew og Erica klarer ikke lenger å skjule at de er svært tiltrukket av hverandre. Kjærlighetsforholdet mellom de to kollegene får også konsekvenser for jobben de skal gjøre på legesenteret.

I serien møter vi dessuten Davids kone Clare (Fiona Gillies). Etter hvert blir vi også kjent med Norman Shorthose (Clive Swift) som åpner et apotek i Cardale. \"Landsbylegane\" gir dessuten et godt innblikk i livet til innbyggerne i småbyen Cardale.

NRK1 lørdag kl 21.20

Britisk dramaserie
Originaltittel: Peak Practice
I rollene: Gary Mavers, Saskia Wickham, Adrian Lukis, Fiona Gillies, Clive Swift
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.