Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. januar 2007 kl 21.25 Den tredje vakten

Bosco på retur

Politimannen Bosco (Jason Wiles) må begynne helt på nytt igjen – i
Politimannen Bosco (Jason Wiles) må begynne helt på nytt igjen – i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros. Television)
Bosco gjør hva han kan for å komme seg inn i tjenesten etter lengre tid som rekonvalesent. Og Cruz tar et oppgjør med en morderisk bande.

Avdelingssjef Cruz følger sporet til et bandemedlem kalt Haddox. Han har gjort det av med et vitne i en mordsak, og nå gjemmer han den døde mannen under et annet lik i en kiste. Cruz fortsetter forfølgelsen av Haddox. Det hele topper seg da bandelederen kidnapper tenåringssøsteren til et annet vitne i den samme mordsaken.

Ikke den han var
I oppgjøret med den fryktede Mann-banden ble Bosco alvorlig såret. Etter en tids sykehusopphold er han begynt å komme i form. Men han er ikke lenger den han var, og selv om han får begynne i korpset igjen, er kollegene klar over Boscos handikap. Blant annet har han tåkesyn på et øye og kan ikke behandle skytevåpen slik som før.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Sterke navn står bak "Den tredje vakten": hovedproducere er Christopher Chulack ("Akutten"), John Wells (bl.a "Akutten" og "Presidenten"), Edward Allen Bernero ("NYPD Blue") og Brooke Kennedy ("Miami Vice").

Amerikansk dramaserie (2004)
Originaltittel: Third Watch (Season 6)
Kveldens episode: Revelations
Produsert av: Warner Bros. USA
Med: Molly Price (Faith Yokas), Coby Bell (Ty Davis Jr.), Nia Long (Sasha Monroe), Anthony Ruivivar (Carlos Nieto), Skipp Sudduth (John "Sully" Sullivan), Tia Texada (Maritza Cruz), Jason Wiles (Maurice "Bosco" Boscorelli), Cara Buono (Grace Foster), Josh Stewart (Brendan Finney) og Bonnie Dennison (Emily Yokas)
Pressekontakt:Steinar Dahl , tlf. 23 04 74 57 no
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.no