Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 1. mai 2012 kl 22.30 Hotellet

"Hotell i særklasse" fra virkeligheten


Den britiske doku-komedien "Hotellet" avslører hvordan livet for gjester og ansatte er ved Damson Dene Hotel, som er et "Hotell i særklasse" fra virkeligheten.

Serien dokumenterer livet på det typiske trestjernes britisk ferie-hotellet gjennom en travel sommer, der de ansattes og gjestenes verden ofte kolliderer.

Hotell-ledelsen består av den belevne eieren Jonathan, den kreative kjøkkensjefen Kirk og den ambisiøse daglige lederen Wayne. Under seg har de 20 ansatte, de fleste fra Øst-Europa som fremdels holder på å lære seg engelsk.

Første episode:
I første episode forsøker Wayne å lære opp nykommeren Amos fra Romania. Han drømmer om et bedre liv, men sliter med å gjøre ting riktig. Å flytte stoler, brette servietter og servere gjestene viser seg å være vanskelig, og Wayne greier ikke bestemme seg for om han skal ta Amos under sine vinger eller ikke.

Det unge paret Dan og Liz kommer for en rolig frihelg, men Liz vet ikke at Dan har tenkt å fri. De ansatte blir involvert i planene, og Dan blir mer og mer nervøs. Han finner et perfekt sted i hagen for frieriet og spør Wayne om han kan vente bak buskene med champagnen.

Gjestene Mr. Palmer and Mrs.Palmer har vært gift i 49 år, men deres lykke trues av sykdom. Selv om de ikke ønsker å dvele ved det, vet de begge at dette kan bli deres siste ferie sammen.

Britisk doku-komedie i åtte deler (2011)
Original tittel: The Hotel
Produksjonselskap: Dragonfly Film and Television Productions Ltd.
Presseansvarlig: Irene Elisabeth Rossland, tlf: 98820309
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900