Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 21. oktober 2010 kl 22.20 Hjerte til hjerte - Spelet

Premieren nærmer seg


Det er ikke lenge til premieren, og nervene er til å ta og føle på hos de fleste av de medvirkende i "Maridalsspillet". Scenen er rigget, tribunene er oppe og kostyme- og sangprøvene er i gang.

Pressestrategien legges, og Linn drar til P4 for å promotere spelet. Da hun oppdager Dan Børge Akerø som er i studio for å snakke om TV-aksjonen, ser hun sitt snitt til å bryte inn i direktesendingen.

Så kommer det endelig gode nyheter: Skuespillerne er blitt invitert til å delta i årets TV-aksjon på NRK. Linn blir sjalu da hun møter Ingrid Lorentzen og Gisken Armand og skjønner at de skal stå i rampelyset alene. Hun låser derfor spelgjengen inne på et rom i sin iver etter å stå i sentrum av begivenhetene.

Linn er ikke fornøyd med annonsene som spelet har laget, og hun bestiller egne. Da regningen kommer, får hun imidlertid et sjokk.

Om serien
Forrige gang vi møtte Linn Skåber var hun engasjert av Gyldendal forlag for å skrive en bok som det aldri ble noe av. Denne gangen skal Linn gjøre noe hun kan, hun har fått en rolle i "Maridalsspillet".

Etter å ha fått overtalt regissør Gard Eidsvold til å gi seg en rolle i det kjendistunge spelet, skjer det en rekke ting som får regissøren til å angre bittert på at han ga etter. Linn durer ufortrødent frem med sin stakkars manager, Evelyn på slep. Og henne dytter hun foran seg i enhver uheldig eller ubehagelig situasjon.

Dette er andre serie av "Hjerte til hjerte", regissert av Marit Åslein. Gjennom serien møter vi en rekke kjente fjes som havner i dramaet rundt Linn og hennes ønske om å være stor stjerne.

Egenprodusert humorserie (2010)
Manus: Terje Solli, Line Grünfeld og Linn Skåber
Regi: Marit Åslein
Prosjektleder: Christina Rezk Resar
Med: Linn Skåber, Line Grünfeld, Kristin Tonjer, Jon Øigarden, Gard Eidsvold, Janne Formoe, Anne Torjussen Diesen, mfl.
Pressekontakt:Sidsel Aarsnes Linden 23 04 98 41/909 55 364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 Publikumssevice