Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. september 2003 kl 19.55 Beat for beat, tone for tone

Venninnekamp i "Beat for beat"

I kveld stiller venninnene Unni Wilhelmsen og Deb Girnius på hvert sitt lag. Håvard Bakke og Remy Melbye er også gjester hos Ivar Dyrhaug i
I kveld stiller venninnene Unni Wilhelmsen og Deb Girnius på hvert sitt lag. Håvard Bakke og Remy Melbye er også gjester hos Ivar Dyrhaug i "Beat for beat". (NRK-Foto: Ole Kaland)
Unni Wilhelmsen er tilbake med ny plate. I kveld er hun gjest hos Ivar Dyrhaug, og konkurrerer mot sin venninne og kollega Deb Girnius. De maskuline gjestene er Håvard Bakke og Remy Melbye.

Unni Wilhelmsen startet eget plateselskap og gjorde alt selv i forbindelse med sin siste plate, "Hurricane's Eye". Da er det lett å bli stemplet som "kontrollfreak". Men i kveld har Ivar Dyrhaug kommandoen, og Unni deler rampelyset med pianist Gisle Børge Styve og Remy Melbye. Melbye hadde suksess med bandet I.C. Eyes på 80-tallet, og han gir i høst ut sin første soloplate "To Real".

Motstandererne
I kveld konkurrerer Wilhelmsen mot venninnen Deb Girnius. Girnius flyttet fra Kansas til Norge i 1994, og har siden turnert land og strand rundt, blant annet sammen med Unni Wilhelmsen. Akkurat nå holder hun på med å fullføre sin debutplate "Working Woman".

På andre siden av pianist Trond Nagell Dahl sitter Håvard Bakke. Han har i det siste gjort stor suksess med forestillingen "I blanke messingen", men i kveld beholder han klærne på. Bakke er også kjent fra "Pelle og Proffen"-filmene, tv-serien "Offshore", diverse disneyfilmer og musikaler.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I vårsesongen hadde serien et snitt på 1 148 000 seere med en markedsandel på 70 prosent. Dette er åttende sesong for den populære musikk-konkurransen, og Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78