Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 7. juni 2010 kl 20.15 Måltidet jeg aldri glemmer

Michelin-restaurant

I kveldens episode befinner Nadia seg i nok en gang i Frankrike, nærmere bestemt i Moustiers. Her får hun nok en gang utfordret sine matkunnskaper på en restaurant belønnet med Michelinstjerne.

Dagens matrett består av risotto av squash og saftig gresskar til forrett, til hovedrett skal Nadia servere lam med grønnsaker og frukt, rundet av med eple- og honningterte til dessert. En tilsynelatende lett rett for mesterkokken, men vil hun klare å gjenskape måltidet nøyaktig slik utfordreren husker det?
Om serien

Har du noen gang spist et utrolig godt måltid på restaurant i utlandet, og ønsket å kunne lage det selv i ettertid? I denne serien blir programleder Nadia Sawalha utfordret til å gjenskape måltider kjente britiske kokker har spist på restauranter i utlandet.

Den britiske programlederen blir sendt til noen av de beste restaurantene i Europa, på oppdrag fra Englands beste kokker. Hver uke skal hun gjenskape et måltid på akkurat den restauranten kokkene spiste det originalt. Men Nadia vet ikke hvem hun lager mat for før maten står klar på bordet og kokken sitter klar for å dømme.Britisk serie i åtte deler (2009)
Original tittel: Eating in the sun
Kveldens episode: Moustiers
Produsert av: BBC
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
Publikumssevice