Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 25. juli 2009 kl 22.15 Sjukehuset i Aidensfield

Rykter og overraskelser

Matron jobber på St Aidan's Royal Free Hospital, og spilles av Wendy Craig. (Foto: ITV/Granada International)
Matron jobber på St Aidan's Royal Free Hospital, og spilles av Wendy Craig. (Foto: ITV/Granada International)
På sykehuset i Aidensfield går livet sin gang blant leger, sykepleiere og pasienter. I kveldens episode må legene trå til når to personer havner i trøbbel i en hule. Mellommenneskelige relasjoner blir satt på prøve når rykter svirrer og løgner avsløres.

Dr Goodwin er presset på grunn av ryktene som svirrer på sykehuset. Dr Weatherill kommer med viktig nytt, og Dr Goodwin er ikke snau med å benytte det til å få saker og ting på plass. Den kjekke og sjarmerende, unge doktoren får også et risikabelt oppdrag, og strekker seg til det lengste for å redde et par huleforskere i nød.

Livet snudd på hodet
Sykesøster Taylors drømmer er smadret. Det har lenge ligget en forventning i luften om at Frankie skulle fri til henne, og framtiden hennes så tilsynelatende rosenrød ut. Alle hennes gode utsikter vendes på hodet når hun blir klar over utstrekningen av Frankies uærlighet.

Snudd opp ned blir også Matrons hverdag da hun plutselig får se hvem som er den nyankomne på avdelingen. Sjokket av å se en gammel kjenning skaker henne.

Om serien
"Sjukehuset i Aidensfield" er et medisinsk drama som følger pasienter og pleiere på St Aidan's Royal Free Hospital i havnebyen Elsinby på 60-tallet. Den populære serien er en oppfølger til "Med hjartet på rette staden" og det er flere av karakterene som går igjen derfra.

Britisk dramaserie, 2009
Original tittel: The Royal (sesong 4)
Produsert av ITV
Med bl.a. Paul Fox, Amy Robbins, Zoie Kennedy, Scott Taylor and Wendy Craig
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, 23 04 40 79 / 911 64 716
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 Les mer:


LENKER
  • Les mer