Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 18. juli 1999 kl 23.30 Livet i Black Harbour

Livet i Black Harbour (t)

NRK1 søndag 18. juli kl 23.30
Livet i Black Harbour (20:26)

Hollywood blir interessert

Nick har jevnlig kontakt med sine gamle venner i Hollywood. Der fins det alltid produsenter på jakt etter gode historier, gjerne fra virkeligheten, og her på Canadas harde kyst er hverdagen mer enn nok dramatisk for en nysgjerrig filmskaper.
Det er Nick som kommer over en lokal historie og som han sender videre til Hollywood. Kan dette faktisk føre til et filmprosjekt? Ved Hubbardverftet blir det mye styr i forbindelse med forliset av en yacht.

Om serien
Denne kanadiske dramaserien med handling fra Nova Scotia på Canadas østkyst er blitt en stor suksess i hjemlandet. Miljøet og handlingen er hentet ut fra kjent virkelighet i denne delen av Canada, der en rekke fiskeri- og sjøfartsbyer sliter med fangstkrise og økonomiske problemer.
Et hovedanliggende for skaperne av serien har vært å skildre kollisjonen mellom den tradisjonelle kystkulturen og den urbane, moderne livsstilen som serien hovedpersoner representerer.
\"Livet i Black Harbour\" er laget av den prisbelønte tv- duoen Wayne Grisby og Barbara Samuels. Serien hadde premiere i Canada i desember 1996. Høsten 1997 ble oppfølgerserien på 13 episoder sendt i hjemlandet, og der er man snart i gang med en tredje sesong med \"Livet i Black Harbour\".

NRK1 søndag kl 23.30

Kanadisk dramaserie
Produksjon: Fogbound Films
Originaltittel: Black Harbour
I rollene: Rebecca Jenkins, Geraint Wyn Davies, Alex Carter, Joseph Ziegler m.fl..
Av Wayne Grigsby og Barbara Samuels
Pressekontakt: Anna- Marie Normann, tlf. 23 04 78 53