Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 22. april 2011 kl 23.20 Film: Dead or Alive

Kampsport på liv og død


Tina, Christie og Kasumi er om bord i et fly, på vei til en tropeøy hvor de er invitert til å delta i et superhemmelig kampsportarrangement. De tre er fightere i verdensklasse. De gleder seg, men lykken varer ikke lenge.

Allerede midtveis på reisen får de tre jentene ordre om å kaste seg ut av flyet i fallskjerm. Beskjeden er klar: For å få bli med i arrangementet, som er kalt Dead or Alive, må de komme seg til øya på egenhånd – innen solnedgang.

Taperen sendes hjem
Deretter blir de tre fighterne satt opp mot hverandre i en knock out-turnering hvor taperen vil bli sendt hjem. Jentene starter som rivaler, men skjønner raskt at skal de klare seg gjennom konkurransen, må de støtte hverandre så godt de kan. Her arbeider nemlig sterke krefter mot dem, så først fremst gjelder det å beholde livet!

Filmatiseringen av Tecmos legendariske kampsportspill byr på konstant action og kampkoreografi fra mannen bak The Transporter og en rekke av verdens beste fightere.

Sendt tidligere.

Amerikansk-tysk-britisk action fra 2006.
Produsert av Dimensions Films
Originaltittel: DOA: Dead or Alive
Regi: Cory Yuen
Manus: J. F. Lawton (basert på videospillserien fra Tecmo)
I rollene: Jaime Pressly (Tina), Holly Valance (Christie), Sarah Carter (Helena), Devon Aoki (Kasumi), Kane Kosugi (Hayabusa), Natassia Malthe (Ayane), Matthew Marsden (Max) og Eric Roberts (Donovan).
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900