Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 29. februar 2008 kl 19.30 Melonas

Siste skrik fra Melonas

Jentebandet fra åttitallet har ikke hatt til hensikt å etterligne noen. Eller? (Foto: Ole Kaland, NRK)
Jentebandet fra åttitallet har ikke hatt til hensikt å etterligne noen. Eller? (Foto: Ole Kaland, NRK)
I kveld er turen kommet til 80-tallet der vi blant andre får et møte med Michelle. Hun er et sittende bevis på hvor galt det kan gå når man lar lidenskapen for pizza ta overhånd. Hun snakker ut om sine erfaringer til en meget engasjert skoleklasse.

Melonas-jentene har selvfølgelig boltret seg i fargerike 80-talls kostymer, og vi møter en herlig gjeng representanter fra Bank-Norge, samt et band med skremmende likheter til popgruppen a-ha.

I tillegg blir det muntre og merkelige sketsjer fra vanlig dagligliv i Norge i dag. Vi er både innom kjøreskolen for de helt elendige sjåfører, møter en lærer med dårlig skjulte motiver, og er vitne til en dåp der presten gjerne skulle hatt et ord med i laget når det gjelder navnevalg.

Om serien
Melonas-jentene serverer oss godbiter fra sitt rikholdige univers av merkelige påfunn. Denne gangen har jentene også valgt å fokusere på ulike tidsepoker.

Steinalderen, vikingtiden, middelalderen, romantikken, århundreskiftet, åttitallet, og andre verdenskrig er perioder som vil bli skissert på en ny måte. Hvordan kommuniserte nyforelskede i middelalderen? Fantes tidsklemma i vikingtiden eller eventbyråer i romantikken? Eller hva om noen oppfant BHen litt for tidlig?

I tillegg er hvert program spekket med morsomme sketsjer og flaue situasjoner som er blitt de tre Melonas-jentenes varemerke. Ingen klarer bedre enn dem å ta på kornet pinlige hendelser som legebesøk, stevnemøter og feilvurderte situasjoner.

Stine, Pernille og Kristin skriver og spiller selv i alle sketsjene, men har fått skuespillerhjelp av Morten Østerhus, Vegar Hoel, Håvard Bakke og Ola G. Furuseth m.fl.

Programmet er sendt tidligere.

Egenprodusert humorserie fra NRK Underholdning
Av og med: Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt: Hilde Ljøen, tlf 23 04 72 36

TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no