Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 23. september 2013 kl 22.30 Danmarks flotteste hjem

Skjønnhetskonkurranse for danske hjem


Hva gjør et hjem vakkert? Designkjøp eller loppemarkedfunn, kos eller eleganse? Bli med i jakten på Danmarks flotteste hjem!

Jakten ledes av en dommertrio bestående av arkitekt og tv-vert Eva Harlou, innredningsekspert Jannik Martensen-Larsen og livstilsekspert Nils Erik Folmann. I hver episode reiser de til en ny del av Danmark, der tre personlige, originale og inspirerende hjem kjemper om en plass videre mot finalen.

27 hjem
Hundrevis av dansker meldte på hjemmene sine til konkurransen. I løpet av serien får seerne komme tett på 27 vakre og vidt forskjellige hjem. I hver av de ni områdene som dommerne besøker, velger de ett hjem som skal gå videre. Til slutt står tre boliger igjen i finalen.

Blir det den store arkitektvillaen, slottet ved Limfjorden eller et helt annet hjem som vinner førstepremien og 100.000 kroner? Det er det til slutt seerne som bestemmer.

I den første episoden drar dommerne til Sønderborg, Christiansfeld og Kolding. Her skal de blant annet se et ombygd menighetshus og en praktvilla med havutstikt.

Dansk livstilsserie i 10 deler
Originaltittel: Danmarks skønneste hjem
Produksjon: Danmarks Radio
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf 414 28 800
TV-seere kan kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900