Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 3. april 2006 kl 21.00 Catterick

Chris og Carl stormer videre

Velkommen til Catterick, ønsker (f.v.) Bob Mortimer og Vic Reeves som har hovedrollene i komiserien med samme navn. (Foto: BBC)
Velkommen til Catterick, ønsker (f.v.) Bob Mortimer og Vic Reeves som har hovedrollene i komiserien med samme navn. (Foto: BBC)
Mermaid Hotel er nå invadert av Chris og Carl som er ankommet Catterick i Yorkshire.

Carl er begeistret for resepsjonsdamen Tess, noe han kanskje ikke burde vært ettersom hun er kjæreste med hotelldirektøren, herr Oates. Sistnevnte viser seg før øvrig å være nokså forskrudd. Bl.a. behandler han hotellets portør som en slave.

Folk og fe i Catterick
Chris og Carl forstår etter hver at det er mye råttent begravet i Cattericks hage. Niels Wheel som driver bensinstasjonen, er havnet på sykehus. Dermed gjør politi-inspektørene Fowler og Webster sitt inntog i garasjen. Fort skjønner vi at alt Webster drømmer om, er å bli detektiv i New York Citys politistyrker. Men jobben som inspektør hos Nordre Yorkshire politikammer er antakelig det nærmeste han vil komme denne drømmen – og Webster akter å oppnå store resultater selv der.

Vel tilbake på hotellet legger Carl stadig an på Tess, til herr Oates store irritasjon. Men ved en skjebnens lune er det Chris hotelldirektøren kaster seg over.

Mer om serien
De britiske komikerne Vic Reeves og Bob Mortimer har hovedrollene i sin egen road movie, der vi følger dem som brødrene Carl og Chris gjennom seks episoder.

De har nylig truffet hverandre etter 15 års atskillelse, og nå har de lagt ut for å finne Carls bortkomne sønn. Han er sist sett i i Yorkshire, nærmere bestemt i byen Catterick.


Britisk komiserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Catterick
Produsert av: Channel X i samarbeid med Pett Productions for BBC
I rollene: Vic Reeves og Bob Mortimer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57