Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. februar 2011 kl 20.50 Det må jeg gjøre før jeg dør

Lars Eriks drøm


15 år gamle Lars Erik Nettum fra Skien har alltid vært aktiv. Hans store drøm i livet er å bli syklist, og forbildet hans er Thor Hushovd. Men han har ikke engang en sykkel. Lørdag ser vi hvordan møtet med Tore Strømøy gikk.

Lar Erik Nettum bor på Klyveåsen i Skien kommune sammen med sin mamma og tre brødre. Lars Erik er en aktiv kar, som alltid har likt å være på farten. I mange år har han ønsket seg en sykkel og drømt om å bli syklist. Den store drømmen er å kunne sykle en av de største styrkeprøvene, Trondheim-Oslo.

Siden moren er eneforsørger for de fire guttene, vil ikke Lars Erik mase om sykkel. Han vet at det er mange andre ting mamma må bruke pengene på. Derfor sendte han en mail til Tore Strømøy og fortalte om drømmen sin. I kveldens program får unggutten besøk av Tore, som vil prøve å finne ut hvor sterkt dette ønsket virkelig er.

Best i verden
En som har allerede har opplevd idrettsdrømmen sin, er 18 år gamle Isabelle Pedersen fra Bergen. I fjor overrasket hun en hel friidrettsverden med å bli juniorverdensmester i hekkeløp. I kveldens program forteller den sjarmerende bergensjenta hvorfor hun bestemte seg for å bli best i hele verden.

Om serien
Tore Strømøy fikk over tusen svar den gangen da han bad publikum om å sende inn sine høyeste ønsker til ham. I ett år har han reist rundt med de heldige utvalgte, både i Norge og resten av verden, for å oppfylle deres drømmer.
I serien møter vi disse personene. Vi blir også kjent med spennende mennesker som snakker om forskjellige sider av livet.

Egenproduksjon 2010
Programleder: Tore Strømøy
Pressekontakt: Karoline Berg, 90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice: info@nrk.no, 815 65 900