Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 4. desember 2004 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Hjertegodt fra Aidensfield

Nye utfordringer for (f.v.) Ventress (William Simons ), Bellamy (Mark Jordon)
 Merton (Duncan Bell) og Mike (Jason Durr) i
Nye utfordringer for (f.v.) Ventress (William Simons ), Bellamy (Mark Jordon) Merton (Duncan Bell) og Mike (Jason Durr) i "Med hjartet på rette staden". (Foto:Yorkshire TV)
En både spennende og lun handling, de gode melodiene fra 60-tallet og disse herlige, engelske typene – vi snakker selvsagt om "Med hjartet på rette staden" som er tilbake etter et halvt års opphold.

David bor stadig hos Vernon Scripps og kjører drosje i Aidensfield. En dag da gamle Wilf med fruktbutikken er passasjer i drosjen, griper skjebnen inn. Vel framme ved butikken oppdager David at Wilf sitter død i baksetet.

Viljesterk datter
Herfra og framover blir livet ikke lett for David. Kort fortalt havner han i klørne på Wilfs ugifte datter. Hun er av den viljesterke sorten. Ikke før har David kalt henne til fruktbutikken for å se sin døde far, så begynner hun å legge an på ham.

Deborah Vine
En kjent sanger fra Skottland, Deborah Vine, er kommet til Aidensfield. Hun er overbetjent Mertons søskenbarn, og rollen blir spilt av popsangeren Lulu.

Nå har Deborah leid et lite hus med piano like utenfor byen, der hun sitter og øver. Lite vet hun at en notorisk ransman er på rømmen. Han har lenge lekt katt og mus med karene på politikammeret.

Idet Deborah gjør et opphold i spillingen, hører hun at det er noen på døren –.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette
dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess.

Britisk dramaserie (2002)
Originaltittel: Heartbeat , (sesong 12)
Kveldens episode: Harmony
Produsert av: Yorkshire Television
Med: Jason Durr, Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson, William Simons, Tricia Penrose, Derek Fowlds, Geoffrey Hughes
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57