Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 4. mai 2007 kl 19.55 Beat for beat

Sesongens siste Beat for beat

Morten Fredheim, Mona Veum Bækkelund, Hilde Norbakken og Øyvind
Morten Fredheim, Mona Veum Bækkelund, Hilde Norbakken og Øyvind "Elg" Elgenes er kveldens Beat for beat-deltakere. Programleder er selvfølgelig Ivar Dyrhaug. (Foto: Erik Dyrhaug)
I kveldens Beat for beat møter vi Øyvind Elgenes og Hilde Norbakken, mot Morten Fredheim og Mona Veum Bækkelund. Neste uke oppsummerer vi Beat for beat for denne gang med de beste sesongklippene.

Øyvind Elgenes, kanskje bedre kjent som Elg fra legendariske "Dance with a Stranger", stiller sammen med Hilde Norbakken i kveldens utgave av Beat for beat. Hilde har blant annet vært sanginstruktør og korist for Idol.

Morten Fredheim og Mona Veum Bækkelund er kanskje ubeskrevne blad for mange, men de har en lang karriere bak seg i musikken. Mona Veum Bækkelund har i flere år livnært seg som frilansartist og sanger med en rekke forskjellige band i hovedstaden. Morten Fredheim er vokalist i bandet Hayseed.

Ved tangentene sitter som vanlig laglederne Gisle Børge Styve og Trond Nagell Dahl, programleder er selvfølgelig Ivar Dyrhaug.


Egenprodusert musikkprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Ida Linchausen, tlf 23 04 98 41/402 002 11
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no

LENKER
  • Les mer