Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. februar 1999 kl 20.00 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 tirsdag 9. februar kl 20.00
Advokatene (22)

Rebecca trues på livet
Rebecca blir tilfeldig vitne til et blodig ran der en butikkmann blir skutt og drept. Da politiet ankommer, gir hun uttrykk for at hun sannsynligvis er i stand til å identifisere morderen.
Politiet arrangerer en konfrontasjon, og Rebecca peker med bestemthet på gjengmedlemmet Luis Moreno. Kort etter oppsøkes hun av Morenos bror som indirekte lar henne forstå at hvis hun vitner mot Luis, vil det gå henne ille!
Rebecca blir ganske forbløffet da både Bobby og Eugene råder henne til ikke å vitne i saken mot Luis Moreno. Men det kan virke som kortene nå er spilt, og at Rebecca nå må være forberedt på livstruende konsekvenser av sitt eventuelle vitnemål.
Imens sliter Berluti videre med den vanskelige kreftsaken han tatt på seg. Han sporer opp en viss Joel Helms, som mistet jobben fordi han påviste sammenhengen mellom langvarig stråling fra høyspentkabler og kreft. Men nå later det til at mannen bare ønsker å legge saken bak seg.

Om serien
\"Advokatene\" (The Practice) er blant de mest sette dramaseriene i USA, der den nå er inne i sin fjerde sesong. Serien er skrevet og produsert av David E. Kelley, mannen bak suksesser som \"Chicago Hope\" og \"L.A. Law\". Denne gang gir han et mer realistisk og uglamorøst bilde av hverdagen ved et lite advokatkontor i Boston. Her har juristene løs snipp og bukser uten press. Men smarte er de, og de lar seg ikke pille på nesen når sakene til slutt havner i retten.
Bobby Donnell (Dylan McDermott) er sjefen, en ung idealistisk jurist med ubøyelig rettferdighetsssans. Hans høyre hånd er Ellenor Fruett (Camryn Manheim), en fornuftig og frittalende dame. Eugene Young (Steve Harris) er en kjapp og energisk kar, mens Lindsay Dole (Kelli Williams) er nyutdannet og noe usikker. Rebecca Washington (Lisa Gay Hamilton) er kontorets trygge og rolige sekretær som holder orden på saker og ting. Endelig har vi Jimmy Berluti (Michael Badalucco), en entusiastisk advokat og god venn av Bobby.
NRK2 tirsdag kl 20.00

Bilde (elektronisk via NTB/Data-tv/Internett)
Rebecca (Lisa Gay Hamilton) blir truet på livet av et gjengmedlem etter å ha vært vitne til et mord.

Amerikansk dramaserie
Produksjon: 20th Century Fox (sendt på ABC 1987)
Originaltittel: The Practice
Med Dylan McDermott, Camryn Manheim, Kelli Williams, Steve Harris, Michael Badalucco
Produsent og manusforfatter: David E. Kelley
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51