Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 9. september 2004 kl 20.35 Tre ikke-blondiner på byen

Jenter som gjør gatene utrygge

Jocelyn Jee Esien, Tameka Empson og Ninia Benjamin gjør gatene utrygge (Foto: BBC)
Jocelyn Jee Esien, Tameka Empson og Ninia Benjamin gjør gatene utrygge (Foto: BBC)
Iført et variert utvalg parykker og all verdens forkledninger antaster Tameka Empson, Jocelyn Jee Esien og Ninia Benjamin intetanende forbipasserende på gaten, og fanger opp reaksjonene deres med skjult kamera.

Vi kan nyte de tre gærne jentene på NRK2 i åtte programmer i høst. Opplegget er skjult kamera, men istedenfor en tradisjonell konstruert situasjon dukker jentene opp i forskjellige rollefigurer.

Blant figurene i kveld er to tamponger i full størrelse som gir gode råd om personlig hygiene til folk, en utagerende magedanser, en politikvinne som stiller mildt sagt uventede spørsmål til folk på gaten, samt en rapper som bare kan snakke på rim.

Utover i serien utvides repertoaret blant annet med en kvinne som tigger – ikke om penger, men om klemmer, en dame som ber forbipasserende om å sjekke tungen hennes for sykdom og en villfaren afrikaner som måler avstander ut fra hvor lang tid det vil ta for en jaguar å tilbakelegge strekningen.

En sjenert kvinne som flørter med det motsatte kjønn via en hånddukke og høytlesning av et pinlig, personlig brev skaper også reaksjoner blant intetanende mennesker på gaten.

Britisk komedie (2003)
Originaltittel: "3 Non-Blondes"
Med: Tameka Empson, Jocelyn Jee Esien, Ninia Benjamin
Produsert av: BBC Worldwide
Les mer:
Pressekontakt: Inger Larsen tlf 23 04 74 83 / 98 87 50 78


LENKER
  • Les mer