Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. januar 2008 kl 18.30 Sommeren i mitt liv

Den magiske sommeren 2007

Even, Kenneth og Espen i tryllegruppa 1-2-3 Tryll (Vi bruker ikke etternavn på barna). Foto Linn Amundsen
Even, Kenneth og Espen i tryllegruppa 1-2-3 Tryll (Vi bruker ikke etternavn på barna). Foto Linn Amundsen
I dokumentarserien "Sommeren i mitt liv" møter vi en gjeng som står foran masse spennende ting. Vi følger dem gjennom fem episoder.

"Sommeren i mitt liv" er for 8-12-åringer og etterfølger TV-suksesser som "Thomas. P", "Johnny og Johanna", "Leirskolen", "Avdeling barn" og "Amigo", som de siste fem årene samlet opptil 580 000 seere.

De som er med
Espen, Even og Kenneth - skal sette opp sitt eget trylleshow i Grimstad kulturhus. Men rekker de øve inn verdens kuleste illusjonstriks, i tide til forestillingen? Og klarer de å fylle salen med 200 tilskuere?

Erle, Amina og Sarah Louise - kjemper om hovedrollen i en ny norsk storfilm i Bergen. Hvem blir den heldige jenta som får svømme med seler foran kamera? Og hva gjør en fersk skuespiller når hun ikke vil spille inn munn til munn scene med motspilleren sin?

Karoline, Marta og Celine - skal på speiderleir sammen med tusenvis av speidere fra hele verden, på Lillehammer. Men tør de snakke engelsk? Og går de helt til topps med speiderlandslaget i volleyballturneringen?

Sindre - endelig blitt gammel nok til å bestige Bladet- én av de spisseste fjelltoppene på Sunnmøre. Men klarer han gjøre det faren og bestefaren hans har gjort før ham? Det er ikke lov til å klatre når det regner, og værmeldingen ser dårlig ut…


Egenproduksjon ved Barne- og ungdomsavdelingen
Prosjektleder: Ingvild Nielsen, 23 04 90 64/93263920,
TV-seere bes kontakte Publikumservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no