Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 8. august 2003 kl 22.30 Store Studio nachspiel

Bertine Zetlitz i storform

Bertine Zetlitz opptrer i kveldens
Bertine Zetlitz opptrer i kveldens "Store Studio nachspiel". (Foto: Capitol records)
Norges popyndling Bertine Zetlitz er på nachspiel med Anne og Per i kveld. Hun forteller om hvorfor tekstene hennes er så sære.

To glitrende talenter tar plass rundt bordet i "Store Studio nachspiel" i kveld. Bertine Zetlitz har beseiret pop-Norge med albumet "Sweet Injections." I kveldens program spiller hun live og forteller hvorfor hun ender med å skrive så vanskelige låter at hun knapt klarer å synge dem selv.

Mattis Øybø er forlagsredaktør i Tiden. Samtidig som han veileder andre forfattere, har han i flere år skrevet på sin egen roman. Resultatet ble "Alle ting skinner" som kom i mars i år og høstet unison begeistring fra kritikerne.

Om programmet
I "Store Studio nachspiel" blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside