Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 14. mai 2003 kl 22.10 Hotellet

Dramatikken fortsetter

Kjøkkensjefen Lasse (Bjarne Henriksen) har et godt øye til servitøren Anette (Sarah Boberg)
 (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DR TV2)
Kjøkkensjefen Lasse (Bjarne Henriksen) har et godt øye til servitøren Anette (Sarah Boberg) (Foto: Ole Kragh-Jacobsen/DR TV2)
Hotel Faber er rystet i sine grunnvoller etter at hotellets eier og Alice Fabers mann, Erik, hengte seg under sønnen Adams bryllup. Han etterlot seg ikke så mye som et avskjedsbrev. Og i kveldens episode tar omsider kjøkkensjefen mot til seg, og ber servitøren Anette ut.

Kjøkkensjefen Lasse (Bjarne Henriksen) har et godt øye til servitøren Anette (Sarah Boberg). Begge er fraskilte. Lasse har vært alene i tre år, mens det bare er et års tid siden Anettes mann forlot henne til fordel for en yngre kvinne. Anette er fortsatt sårbar, og har ikke overskudd til menn. Hennes to barn har førsteprioritet i livet hennes.

I kveldens episode dukker Victor, en av Jimmys gamle venner, også opp på hotellet.

Om serien
"Hotellet" har hatt stor suksess i Danmark, og nå får også NRKs seere gleden av denne danske dramaserien som foregår på Hotel Faber, et eksklusivt hotell i en større dansk provinsby.

Vi møter hotellets eiere, Alice og Erik Faber, deres tre voksne barn, Adam, Julie og Nikolaj, og de ansatte: resepsjonistene Maria og Louise, kjøkkensjefen Lasse, kokken Jimmy, servitøren Anette, stuepiken Aminah og vaktmesteren John. Hvert avsnitt er historier om hotellets folk, gjester eller andre med forbindelse til hotellet.

Hotel Faber, som har vært i familiens eie gjennom generasjoner, er bygget på ruinene etter et gammelt kloster. Det er et mystisk hotell, som reagerer på forskjellig vis hvis noen truer det eller familien Faber.

Medvirkende:
Alice Faber: Kirsten Olesen
Erik Faber: Peter Schrøder
Adam Faber: Martin Hestbæk
Julie Faber: Trine Appel
Nikolaj Faber: Paw Henriksen
Maria Faber: Anne-Grethe Bjarup Riis
Ellers medvirker: Bjarne Henriksen, Baard Owe, Sarah Boberg, Søren Byder. Lena Maria Christensen, Jamile Massalkhi Rudolf og Claus Bue

Dansk dramaserie
Regi Morten Arnfred og Morten Giese
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83