Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 24. september 2010 kl 20.00 Beat for beat

Barnas favoritter og tre dansebandhelter


Det blir både humor og danseføtter når NRK Super sender ut to av sine sterkeste kort for å hamle opp med noe av det ypperste Danseband -Norge har å by på i kveldens Beat for beat.

Barnas superprogramledere, Heidi Marie Vestrheim og Kåre Magnus Bergh, møter Norges ukronede dansebanddronning, Anne Nørdsti, flankert av Spellemann-vinnerne fra Vagabond, Lars Espen Skogvold og Tommy Michaelsen.

Barnas fredagskonger
Heidi Marie og Kåre Magnus leder NRK Super sin store fredagssatsing, "Fin Fredag" sammen, og veksler på å lede "Superkviss" på samme kanal.

Heidi Marie er født og oppvokst blant frukttrær, fjell og fjord i Øystese, og har en bakgrunn som skuespiller og musiker, med flere plateutgivelser og turneer bak seg.

Kåre Magnus er en ekte hamargutt, utdannet billedkunstner, men mest kjent som programleder på TV. I høst har han ledet MGPjr sammen med Ingrid Gjessing Linhave

Spellemenn
Anne Nørdsti er også hedmarking. Alvdølen har lang fartstid som vokalist, både i band og som soloartist. Hun vant Spellemann i 2007 for albumet "Livli’ på låven" og har ytterligere tre Spellemann-nominasjoner.

Lars Espen og Tommy kommer fra bandet Vagabond som vant Spellemann for debutplata med samme navn. Selv om de har en tettpakket høst med spillejobber, er de aktuelle med ny plate denne vinteren. Det sies at Vagabond er arvtagere til dansebandtronen i Norge.

Egenprodusert underholdning
Produsert av NRK Underholdning (2010)
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Stig Karlsen
Pressekontakt: Anja Nylund Hagen, tlf 911 64 716
TV-seere bes kontakte: Publikumsservice, tlf 815 65 900, info@nrk.no