Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. april 2009 kl 19.55 Showbiz: Tannlegehøgskolen mot Freia

Tannhelse møter sukkerverstinger

Kraft Foods: Foran Inger-Lise Bråthen Bakir. Fra venstre: Bernardino de Veiga, Annett Hafslund, Tale Pleym, Ulf Hestnæs (Foto: Sigurd Fandango).
Kraft Foods: Foran Inger-Lise Bråthen Bakir. Fra venstre: Bernardino de Veiga, Annett Hafslund, Tale Pleym, Ulf Hestnæs (Foto: Sigurd Fandango).
Hvordan går det når Norges tannlegehøyskole møter godterileverandøren Kraft Foods i sangduell?

Det er stor forskjell på de ulike institusjonene som konkurrerer i kveldens Showbiz. Gjenspeiles dette i konkurransen? Vil Kraft Foods overbevise med sin sukkersjarm, eller er det tannlegehøyskolen som spretter sjampanjen til slutt?

Om programmet
NRK har igjen tatt på seg oppdraget med å riste liv i folks popstjernedrømmer. I åtte programmer besøker Jonna Støme og Klaus Sonstad hver sine arbeidsplasser på jakt etter sangtalenter. På hver arbeidsplass plukkes fem deltagere ut til å representere bedriften sin.

Duell i Chateau Neuf
I løpet av svært begrenset tid vil "bedriftslagene" drilles i sang og koreografi av profesjonelle veiledere. Etter to dager med trening er lagene klare til å levere et spektakulært og gnistrende sceneshow foran tusen mennesker på Chateau Neuf og flere hundre tusen TV-seere. Det beste laget i hvert program går videre til finalen.

I Showbiz er det også beinhard konkurranse mellom programlederne, som engasjerer seg for å vinne frem med sitt lag. Hvem klarer å sette sammen det flinkeste laget?

Blod, svette og tårer
Hvem går til finalen? Godterileverandøren eller tannlegene? Lærerne eller elevene? NRK eller TV2? På Showbiz får du se både hysterisk morsomme situasjoner, følelsesladde øyeblikk og en god dose blod, svette og tårer.

I det niende programmet, som sendes 8. mai, er klart for finale. Da kjemper de åtte bedriftene som har vunnet sine dueller om pokalen og den gjeve tittelen "Vinner av Showbiz 2009."

Program 1: TV 2 - NRK
Program 2: Bjørnholt elever - Bjørnholt lærere
program 3: Oslo Kretsfengsel - Radisson SAS Plaza Hotel
program 4: Nortura (tidligere Gilde) - Veterinærhøgskole
Program 5: Det odontologiske fakultet (tannlegehøyskolen) – Kraft Foods Norge (Freia)
Program 6: NSB – Ruter (tidligere Oslo Sporveier)
Program 7: Den Norske Opera & Ballett - Nidaros domkirke
Program 8: Nordea - Aftenposten
Program 9: Finale

Vårens runde er den andre i denne programserien. Første sesong med Showbiz ble sendt i fjor vinter, da med Christine Koth og Klaus Sonstad som programledere.

NRK Underholdning (2009)
Prosjektleder: Stig Karlsen, tlf. 922 07 606
Programledere: Jonna Støme og Klaus Sonstad
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf. 901 08 954/ 23 04 94 86
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900