Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. januar 2000 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 29. januar kl 21.25
Med hjartet på rette staden (3:15)


Hund på vidvanke

Nick finner verkstedseier Swaby i en elendig forfatning. Han har et blødende sår i hånden og klager over hodepine. Symptomene kan tyde på rabies. Har dette sammenheng med at familien Halsteads hund er forsvunnet?

Mike og Alice Halstead og deres tenåringssønn Jamie er på campingtur nær Aidensfield når Nick få melding om at hunden deres er borte vekk. Men Nick er mest opptatt av den nye politibilen som skal prøvekjøres. Med betjenten Ventress bak rattet legger han ut på tur, men uhellet er ute, og Ventress krasjer bilen. De bestemmer seg for å reparere den før overbetjent Blaketon oppdager skaden, og setter kursen for Jum Swabys verksted.
Men verkstedseieren er avskåret fra å hjelpe dem. Han har store smerter og har allerede hatt besøk av Kate. Influensaen herjer i den lille byen, men Kate mistenker at det er noe helt annet, og langt verre, som feiler Swaby...

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire, er tilbake på norske tv-skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.
\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England, og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene.
Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.25

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Derek Fowlds har rollen som overbetjent Blaketon.
2. Nick Rowan (Nick Berry) og PC Ventress (William Simons) ute på oppdrag.

En Yorkshire-television produksjon
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds og Bill Maynard.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18