Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 1. mai 1999 kl 23.55 Nattkino: Fete tider

Nattkino: Fete tider (t)

NRK1 lørdag 1. mai kl 23.55
Nattkino: Fete tider

Humørfylt om hippietiden

Den timelange danske komedien \"Fete tider\" er en kjærlig parodi på hippietiden og dens mer eller mindre gjennomførbare ideer.
Henrik er ung og forelsket og flytter sammen med sin kjæreste Anne i kollektiv på et nedlagt gårdsbruk på landet. Tiden er det tidlige 70-tallet, med samlivseksperimenter og opprør mot autoritetene.
Anne er oppslukt av alternativ livsstil, politiske slagord, urtete og seksuell frigjøring. Henrik er mest opptatt av Anne, men er villig til å strekke seg langt for å tilpasse seg hennes ønsker.
Dermed må den arme Henrik finne seg i at hans mannsrolle utstilles og diskuteres, han må lære å sy og sove i fellesrom. Han må dele sine arvepenger med de andre beboere - og sin elskede Anne med en lesbisk pike!
Men til tross for deres iherdige streben etter å leve et antiborgerlig liv, oppdager Henrik og Anne at hverdagsproblemene har lett for å skyve alle gode forsetter til side...

NRK1 lørdag kl 23.55

Dansk komedie fra 1996
Manus og regi: Peter Bay
Originaltittel: Fede tider
Produksjon: ASA Film Production A/S
I rollene bl.a. Sofie Gråbøl, Ken Vedsegaard, Martin Brygmann, Ann Kristine Simonsen, Sigurd Roldborg, Anne Birgitte Lind, Katrine Herforth, Vigga Bro og John Martinus