Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 11. april 2004 kl 21.05 a-ha erobret Vallhall

Maktdemonstrasjon fra a-ha i Valhall

Paul Waaktaar-Savoy, Morten Harket og Magne Furuholmen er fortsatt store – 18 år etter at
Paul Waaktaar-Savoy, Morten Harket og Magne Furuholmen er fortsatt store – 18 år etter at "Take on Me" herjet internasjonale hitlister. (Foto: Warner Music)
I mars 2001 gledet a-ha 13 000 fans med en gigantkonsert i fotballhallen Valhall i Oslo. I kvelden kan du gjenoppleve trioens comeback- og hjemkomstkonsert som fikk både publikum og kritikerne til å finne frem superlativene.

Konserten 24. mars 2001 ble omtalt som "Den store hjemkomsten", og forventningene til trioen var uvanlig høye. Ingen andre norske artister har gjort det så stort internasjonalt, pressen var ikke tvil etter konserten: a-ha innfridde forventningene, og leverte enda litt til.

Hit-parade
Til tross for at a-ha også har gitt ut flere gode album det siste tiåret, var det de gamle hitsangene som fikk publikum til å ta helt av i Valhall. "Take on Me", "Hunting High and Low", "The Sun Always Shines on Tv" og "Crying in The Rain" er noen av klassikerne a-ha serverer i kveld. I tillegg får vi høre nyere sanger som "Velvet", "Summer Moved on" og "Minor Earth Major Sky".

Programmet er sendt tidligere.

Innkjøpt program fra 2001
Prosjektleder: Niels Bierge
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252