Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 13. juni 1999 kl 19.00 Sunnivas Kassa blanka

Sunnivas Kassa blanka (ttv)


NRK1 søndag 13. juni kl 19.00
Sunnivas Kassa blanka (2:6)

Utspill fra en hvit kasse

-Det er med skrekkblandet fryd jeg har sagt ja takk til å snakke med presten Sunniva Gylver, sier reklameguru og Stabæk-boss Ingebrigt Steen Jensen (44) foran kveldens samtaleprogram. Han synes det virker både skummelt og spennende å skulle snakke om de store tingene.
- Jeg faller for en person som skriver så selvironisk og gjenkjennelig, sier Sunniva
om en av Norges mest kjente tekstforfattere innenfor reklamebransjen.
Steen Jensen er også kjent for sitt engasjement i Stabæk fotballklubb, men er samtidig en aktiv deltaker i samfunnsdebatten.
- Jeg gleder meg til å snakke med en person som er sentralt plassert i miljøer som man vanligvis ikke forbinder med et aktivt samfunnsengasjement, sier Sunniva Gylver. Hun tror at de færreste av seerne er klar over at Steen Jensen for eksempel er fast spaltist i den kristelige dagsavisen Vårt Land. - Jeg blir rett og slett nysgjerrig på slike personer! Og det håper hun at seerne også er.

Om serien
Programtittelen henspiller på programmets rekvisitt, nemlig en hvitmalt kasse. Med Speakers\' Corner som parallell skal den inviterte gjesten stå på kassa og komme med en utfordring som samtalen kan gripe fatt i.
- Vi har invitert gjester med svært ulik bakgrunn, både når det gjelder yrke og livssyn. Dette skal ikke være portrettintervju, men en likeverdig samtale med reflekterte mennesker omkring spørsmål som jeg håper vil interessere mange nordmenn.

NRK1 søndag kl 19.00

Bilde
Ingebrigt Steen Jensen er på kassa i kveld hos Sunniva Gylver.
(NRK-foto: Ole Kaland)

Egenprodusert religiøst magasin
Prosjektleder Egil Stray Nordberg tlf.23048251/
926 23848/egil.stray.nordberg@nrk.no
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53