Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 7. september 2005 kl 20.55 Coupling

En djevelkvinne for Jeff

Jeff (Richard Coyle) har det med å havne i de mest bisarre situasjoner – her med jobbkollega Wilma (Emilia Fox). (Foto: BBC)
Jeff (Richard Coyle) har det med å havne i de mest bisarre situasjoner – her med jobbkollega Wilma (Emilia Fox). (Foto: BBC)
Jeff føler seg svært tiltrukket av den vakre Wilma, og han er ikke lite nervøs da han inviterer henne med ut på en drink.

Der og da kommer hun med et betingelseløst forslag, hun vil ha ham på "lån" en stund. Det er bare det at Jeffs kjæreste er deres sjef på jobben, Julia…

Alt dette er mer enn tøft for Jeff som er den barnsligste i gjengen, har minst livserfaring av dem alle og fortsatt er meget opptatt av forholdet til sin mor.

Mer om serien
Her er det bare å kaste seg på kjærlighetskarusellen. Den britiske serien "Coupling" sies å være noe av det vittigste som er laget av kjærlighetskomedie i serieformat.

Det handler om et knippe venner i alderen tretti pluss, og alle er het på grøten. Noen er singel, andre par, og når de slepper seg løs, er det med ganske forbløffende resultater. Av- og påkoblinger skjer i mer enn jevnt tempo. Se opp for alt fra dobbeltkjør til partnerbytte, fra avbrutte lunsjavtaler mellom søkende par til one-night stands.

Britisk underholdningsserie i syv deler (2000)
Originaltittel: Coupling (sesong 3)
Kveldens episode: Unconditional Sex
Produsert av: Hartswood Films Ltd. for BBC
Med: Sarah Alexander (Susan), Richard Coyle (Jeff), Jack Davenport (Steve), Gina Bellman (Jane), Kate Isitt (Sally), Ben Miles (Patrick)
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57