Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 14. juli 2000 kl 19.30 SommerDag: I Selbjørnsfjorden med Frode Alnæs

SommerDag: I Selbjørnsfjorden med Frode


NRK1 fredag 14. juli kl 19.30
SommerDag (3:6)

Møt matros Frode Alnæs!

Artist Frode Alnæs er hovedgjest om bord på \"Lindy\" hos Dag Lindebjerg i kveldens SommerDag. Været er dårlig og guttene fryser, men latteren sitter likevel løst. Turen bærer til Selbjørnsfjorden der bølgene er veldig store!

Været er rett og slett så dårlig at skipper og mannskap må reise videre med andre fartøyer. Maksimal uflaks med uvær gjør imidlertid ikke livet surt for de to glade herrer. Det skal mer til enn regn og storm for å stoppe smilene her i gården.

Frode Alnæs
Frode har i over et tiår hatt stor suksess med gruppa \"Dance with a stranger\". Den første platen ble sluppet i 1987. Etter å ha turnert og stått på scenen sammen i så mange år, bestemte bandet seg for å ta en pause. Frode Alnæs skrev melodiene til alle låtene gruppa ga ut. Frode Alnæs har også gitt ut soloplata \"Frode\". Den siste tiden har Alnæs blant annet arbeidet for TV2 og Plan Norge, som arbeider for å få folk til å fjernadoptere nødstilte barn i andre land. Han har også kjøpt en gammel fiskebrygge i hjembyen Kristiansund for å lage en musikkpub.

NRK1 fredag kl 19.30

Bilde
Frode Alnæs havner i uvær sammen med skipper Dag Lindebjerg i SommerDag i kveld. (Foto: NRK)

Egenproduksjon fra NRK Hordaland
Programleder: Dag Lindebjerg
Pressekontakt: Anne Bekkevold, 23048956