Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 17. mars 2009 kl 22.30 Himmelblå

Nytt år, nye muligheter

Marit får en dårlig start på det nye året. (Foto: Ronny Eikeset/NRK)
Marit får en dårlig start på det nye året. (Foto: Ronny Eikeset/NRK)
Marit får en dårlig start på det nye året. Hun føler seg ensom, savner venninnene i Oslo og er fortsatt usikker på hva hun egentlig føler for Kim. Vil det noen gang kunne bli de to?

For Robin er det frustrerende å se at moren er lei seg, men han tror at alt vil bli bedre bare Marit og Kim blir et par. Han setter derfor i gang med å planlegge en overraskelse, som han håper vil dytte de to i riktig retning.

Planen er å invitere Marit og Kim til en familiær spillkveld på pensjonatet og senere samme kveld overraske med en romantisk middag for to. Vil det fungere? Kan det endelig bli noe mellom Marit og Kim?

Flytter inn
På nyttårsaften spør Rakel om Roy vil flytte inn. Spørsmålet kommer brått på Roy, som aldri har bodd sammen en dame før. Men han bestemmer seg for å hoppe i det, og det tar ikke lang tid før de to turtelduene er vel installert i huset til Rakel.

Lykken varer imidlertid ikke lenge. Ut av det blå dukker Rakels nevø Tommy opp. Han har vært underlagt barnevernet, men har kommet i vansker og søker hjelp hos sin tante. Rakel tar ham i mot med åpne armer og overøser ham med omsorg og omtanke.

Men Roy og Tommy kommer overhodet ikke overens og har store problemer med å bo under samme tak. Klarer de to å finne ut av det eller blir Roy nødt til å flytte ut igjen?

Om Himmelblå
Himmelblå er en varm og morsom feelgood-serie med handling lagt til den naturskjønne øya, Ylvingen, i Nordland.

De første åtte episodene av Himmelblå ble sendt i 2008, og var en enorm suksess for NRK Drama. Serien både åpnet og avsluttet med milliontall, hvilket gjorde Himmelblå til tidenes mest sette dramaserie i Norge.

Nå står åtte nye episoder for tur og vi følger øyboerne videre gjennom hverdagsliv og fest, dramatikk, kjærlighet, gleder og sorger.

Dramaserie etter en idé av Timothy Prager, sesong 2 (8 episoder)
Produksjon: NRK Drama
Manus: Sissel og Kathrine Hauger, m.fl
Regissører: Eva Dahr (konseptuerende), Vibeke Ringen, Mathias Calmeyer, Anne Sewitsky og Tor Tørstad
Produsenter: Tore Bergstrøm og Vegard Stenberg Eriksen
Med: Line Verndal (Marit), Edward Schultheiss (Kim), Elvira Haaland (Iris), Sebastian Warholm (Robin), Ketil Høegh (Brynjar), Ingrid Vollan (Britt), Lena Kristin Ellingsen (Karoline), Hallvard Holmen (Roy), Terje Skonseng Naudeer (Roland), Nina Bendiksen (Vivian), John Sigurd Kristensen (Halle), Sigmund Sæverud (Johan), Julie Øksnes (Ingeborg), Grete Johnson (Liv), Zita Djenes (Klara), Marika Enstad (Rakel)
Pressekontakt: Katrine Andresen, 23 04 99 18 – 91 84 42 39
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Himmelblå