Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 9. juni 2007 kl 20.30 Edel vare

Godt og blandet med Andreas Diesen

Andreas Diesen er klar med ti programmer med glimt fra NRKs rikholdige underholdningsproduksjon. (NRK-Foto: Ole Kaland)
Andreas Diesen er klar med ti programmer med glimt fra NRKs rikholdige underholdningsproduksjon. (NRK-Foto: Ole Kaland)
Andreas Diesen har tilbrakt tid i NRKs rikholdige arkiver. Der har han funnet underfundig og uovertruffent materiale. I løpet av sommeren blir det gjensyn med noe av den beste underholdningen NRK har produsert gjennom 40 år med fjernsyn.

"Edel vare" er en passende betegnelse på denne serien. Her blir det galskap med Kirkvaag, Lystad og Mjøen og Team Antonsen, skarpsindig satire med Otto Jespersen og Nytt på nytt, musikalsk moro med Dizzie Tunes og Kontrapunkt og gapskratt med Kvinner på randen og Schøyen og Holmen – blant mye annet.

Noe for enhver
- Det blir glimt fra noe av det beste NRK har laget gjennom fire tiår med underholdning på fjernsyn, sier Andreas Diesen. - Her er det stor variasjon både i innhold, stil og personer, og jeg kan nærmest garantere at seerne vil oppleve gledelige og morsomme gjensyn med programmer fra underholdningsavdelingen. Dette er innslag som absolutt tåler tidens tann, og noen har jo allerede fått fortjent klassikerstatus, sier en entusiastisk programleder.

En munter herre
Det første programmet er viet Trond Kirkevaag, og alle han har moret seg med gjennom tidene. Herrene Kirkvaag, Lystad og Mjøen har gjort mye rart på tv, noe veldig mange synes har vært fryktelig morsomt. Dette er udødelig humor som svært mange nordmenn har et lidenskapelig forhold til. Se opp for prestekragekastende prester!

Dessuten blir det gjensyn med ikke ukjente Trond-Viggo Torgersen, som også har lekt seg med Trond Kirkvaag og hans mange karakterer. Mesterimitatoren Trond Kirkvaag opptrer både alene og i tospann med Jon Skolmen. Dermed skulle alt ligge til rette for en lattermild lørdagskveld.

Programmet er sendt tidligere.


Underholdningskavalkade fra NRK, Underholdningsavdelingen
Programleder: Andreas Diesen
Prosjektleder: Bente Bull
Pressekontakt Anna-Marie Normann,23 04 78 53 (907 75 758)